Iedere vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Met gewone make-up is dit niet alttijd mogelijk, doordat gewone make-up aan het einde van de dag vaak vervaagd is.

Met permanente make-up worden eyeliners, lipliners en/of wenkbrauwen aangebracht die drie tot vijf jaar mooi blijven. Bij het opstaan, tijdens het sporten, op het strand, saunabezoek, of tijdens een flinke regenbui blijft uw permanente make-up gewoon zitten en hebt u geen last van een uitgelopen eyeliner. Permanente make-up wordt uitgevoerd en aangepast op uw eigen persoonlijkheid en gezichtsvorm. Als u het eenmaal hebt, wilt u het nooit meer missen!

 

 

 

Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Met PMU helpt u de natuur een handje; u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of d sauna om daarna snel uw make-up bij te moeten werken.

Hoe werkt het?
Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.
Het resultaat van de pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kun u het bijvoorbeeld 1x per 1 a 2 jaar laten bijwerken. Zo’n 3 a 4 weken na de behandeling moet u altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘ i ’te zetten.

Wenkbrauwen
Tijdens de behandeling worden uw wenkbrauwen getekend met potlood en bepalen we de kleur. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd (schaduw en/of hairstrokes), zodat u een natuurlijk uitstraling houdt en/of krijgt.

Eye-liner
Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Voor wie is PMU?
Permante make-up is voor mensen die:

  • Geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • De wenkbrauwen voller willen
  • Altijd de wenkbrauwen bijtekenen
  • Moeite of geen tijd hebben zich op te maken
  • Geen haren meer hebben
  • Contactlenzen of een bril dragen
  • Sauna/strandgangers
  • Allergisch zijn voor normale make-up