Sommige mensen hebben het geluk een mooie, makkelijke huid van moeder natuur gekregen te hebben. ben jij zo'n mazzelaar of heb jij een complexere huid? Hoe dan ook gaat het erom dat we onze huid in een zo goed mogelijke conditie willen hebben, zodat we langer onze jeugdige uitstraling vast kunnen houden. De leefomstandigheden zijn niet meer zoals vroeger. Denk maar aan autogassen, UV-straling en make-up die een uitdrogend effect op de huid hebben.

 

Bij salonniki bieden wij diverse behandelingen aan om uw huid in conditie te houden. Denk hierbij aan:

Gelaatsbehandelingen, Microdermabrasie, Mesotherapie en diverse fruitzuren.

 

Hier onder meer informatie over de behandelingen

 

Reset your skin:

Maak kennis met de IK Huidspecialist en de Reset Treatment! Met de Reset Skincare Box heb je de sleutel naar de perfecte huid in handen! Samen brengen we jouw huid naar een topniveau. Want een gladde stralende huid, dat is het resultaat dat jij je toewenst. Daarom heeft ons Research & Development team vier producten geselecteerd, zodat je op een eenvoudige doeltreffende manier kennis kunt maken met 100% pure, natuurlijke huidverbeteringsproducten van IK Skin Perfection.

 

Wij laten je graag kennis maken met het 4-Fasen Reset behandelprogramma. Daarmee brengen we jouw huid terug naar de gezonde basis en geven we haar de natuurlijk pH-waarde van 5.5 terug. Zo wordt jouw huid minder vatbaar voor huidproblemen en ontstaan rimpels minder snel. In Fase 1 en 2 zorgen we voor het juiste evenwicht in de huid. Fase 3 en 4 zijn krachtig in het behalen van zichtbare resultaten. Maximale huidverbetering, dat is ons doel!

Korte behandeling 30 minuten:

reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, dagverzorging

Basis behandeling 45 minuten:

reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker & hoofdhuid massage, dagverzorging

Acne behandeling 45-60 minuten:

reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), masker & hoofdhuid massage, dagverzorging

Luxe behandeling 75 minuten: 

reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, masker& hoofdhuid massage, dagverzorging en lichte make-up 

Fase 1 : reset herprogrammeren

De eerste fase van de 4 Fasen Behandelmethode bestaat uit het herprogrammeren van de huid. Voor een maximale verbetering dient de huid altijd teruggebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens deze fase wordt er veel aandacht besteedt aan de huidanalyse en zorgt de combinatie van de milde maar effectieve behandeling en het volledig op huidindicatie afgestemde thuisverzorgingsprogramma ervoor dat de huid in balans wordt gebracht en dat het immuunsysteem van de huid hersteld wordt. 

basis - luxe - deluxe 

Fase 2 : repair conditioneren / herstellen

Als je huid in balans is gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld is volgt de 2e fase. De behandeling en je producten voor thuis zijn intensiever waarbij huidirritaties worden voorkome}n en de huid wordt hersteld. We gaan werken met intensieve dubbele reiniging en het milde DOUBLE  gezichtsmasker. De huid wordt versterkt en de conditie van de huid geoptimaliseerd. Naast de buitenkant van het lichaam, laten we je in Fase 2 ook kennismaken met de reiniging van de binnenkant van je lichaam met o.a. de Matcha Tea. 

basis - luxe - deluxe 

Fase 3 : renewed effects

In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. De reiniging van de huid wordt uitgebreid met het VITALIZE+ gezichtsmasker. De huid wordt intensief behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige formules zijn erop gericht om specifieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen of te verminderen. Deze fase verbetert de huidkwaliteit, vermindert huidproblemen en zorgt voor een zijdezachte en intensief verzorgde huid. 

basis- luxe - deluxe

Fase 4 : maximum results

Fase 4 is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en huidveroudering. De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil Infusions, die zorgen voor een heerlijke, zachte geursensatie en een behandeling vol luxe, comfort en welbehagen. Ook gaan we behandelen met fruitzuren. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat. 

basis - luxe- deluxe  

Kies binnen de fase uit drie behandelmethode:

Basis:
Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.

Luxe:
Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage.
Het Complete Program varieert per fase van 75 tot 90 minuten.

DeLuxe Program:
De ultieme ontstressende behandeling waarbij we jou laten genieten van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Met welkomstritueel, met Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en handmassage.
Het DeLuxe Program varieert per fase van 90 tot 105 minuten.

 

Detoxjouwhuid gezichtsbehandeling

 In deze 60 minuten behandeling draait het om het 'detoxen ' van de huid en geven we extra aandacht aan de oogzone. 

 

IK SKIN PERFECTION PEEL SYSTEM

Het peel systeem bestaat uit een uniek peelingsysteem . Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd. 

Het peel system is onderscheidend doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. Het peel system is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren en onregelmatigheden, verouidering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Het peel systeem varieert per huidwens van 45 tot 75 minuten.

 

SKIN & ACNE behandeling
• Remt de talgproductie af
• Vermindeert de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor poriën minder snel verstoppen
• Desinfecteert, vermindert en remt de ontstekingen af
• Stimuleert doorbloeding en celvernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt
• Verfijnt de huidstructuur
• Verkleint het risico op littekenvorming

 

 SKIN & AGE behandeling:
• Stimuleert de celvernieuwing
• Reduceert rimpels krachtig
• Contourverbetering
• Regenereert de huid
• Verbetert de spankracht en elasticiteit

 

 SKIN & REDNESS behandeling:
• Biedt directe vermindering van roodheid en ontstekingen
• Werkt kalmerend
• Biedt verlichting bij irritatie en zwelling
• Werkt celvernieuwend
• Werkt weerstandverhogend
• Herstelt het vochtgehalte

 

SKIN & PIGMENTATION behandeling:

• Biedt vermindering van het melanine (pigment)
• Maakt de pigmentvlekjes lichter/minder zichtbaar
• Werkt celvernieuwend

 

Fruitzuren:

fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt

De krachtige fruitzuren en huidolién meng je met alle Ik skin perfection cosmeuticals en zorgen voor direct resultaat.

 

Meso VYTAL

Cell boost maakt microscopische kleine gaatjes in de epidermis om de opname van de actieve werkstoffen te optimaliseren. De nauwkeurigheid van de behandeling wordt verbeterd. In plaats van de conventionele naalden gebruikt MESO VYTAL cell boost vele kleine naaldjes die op een plateautje zijn geplaatst.

 

MESO VYTAL MED:

Met hyaluron, peptiden, mineralen en vitaminen om rimpels te  verminderen om om de collageen productie te stimuleren.

 

MESTO VYTAL FRESH:

Een geavanceerde vitaminesamenstelling, q10 en aminozuren voorzien de huid van essentiële voedingsstoffen 

 

MESO VYTAL PURE:

De spa behandeling om de huid te beschermen en te verfrissen. Met aminozuren en extracten uit sojabonen en yamwortels.

 

 MASSAGES :

Ben jij echt even toe aan een puur rustmoment? Of vind jij het gewoon heerlijk om even te ontspannen? Droom heerlijk weg met een massage bij Salonniki. Je gaat genieten van een heerlijke ontspanningsmassage met een warme olie.

 

 MASSAGE 25 MINUTEN:

Je krijg 30 minuten aan pure verwennerij. Wij vragen naar uw persoonlijke wensen en houden rekening met lichamelijke klachten. Zeg vaarwel tegen stress, vermoeidheid en eventuele lichamelijke klachten en geniet van een heerlijke ontspaning! 

 MASSAGE 50 MINUTEN:

Hier kun je een uur lang compleet wegdromen tijdens een professionele ontspanningsmassage. De massage helpt spannings en stress los te laten en de natuurlijke belans te herstellen. Bij deze massage geniet je van een heerlijke warme olie. Dit bevordert de doorbloeding en spierontspannings waardoor het lichaam in staat is om op te laden en negatieve energie los te laten. Tijdens de massage worden jouw: Rug, nek, schouders, achterkant benen, voorkant benen, armen, decolleté en je hoofdhuid gemasseerd.

ZWANGERSCHAPMASSAGE:

Heerlijke massage afgestemd op de toekomstige moeder. Wij bespreken uw wensen en besteden extra aandacht aan uw klachten. Heerlijke gehele lichaamsmassage waarbij u totaal kunt relaxen. 

SHIATSU MASSAGE: 

Drukpunt massage van de armen, decolloté, nek, schouders, hoofdhuid en gelaat. 

HOOFDHUIDMASSAGE:

Heerlijke massage van de nek en schouders en de hoofdhuid.